La casa de pagès Illa de Mar està a la part Nord del Delta de l’Ebre, envoltada d’arrossars i al costat de la carretera que va a la platja de La Marquesa i a la Punta del Fangar.

Mapa Delta de l'Ebre

Per arribar-hi seguiu aquestes indicacions:

Sortiu de l’Autopista AP7 a L’Ampolla. Agafeu la carretera N-340 direcció Castelló/València. A poca distància agafeu la sortida L’Ampolla/Deltebre i seguiu direcció Deltebre. Sortiu d’aquesta carretera quan vegeu l’indicador de Platja de La Marquesa/Punta del Fangar. Seguiu aquesta carretera durant 7,8 quilòmetres i trobareu a mà dreta l’entrada a la casa de pagès amb el cartell Illa de Mar.

Entrada a la nostra finca

També podeu arribar des de Deltebre. Des d’allí heu d’agafar la carretera en direcció a la Platja de La Marquesa (trobareu l’indicador als semàfors que hi ha a la carretera de circumval·lació del poble, prop del camp de futbol). A 2,7 quilòmetres del poble gireu per una carretera asfaltada a mà esquerra. A 400 metres gireu a mà dreta i a 500 metres aproximadament trobareu la nostra casa a mà dreta, amb el cartell Illa de Mar.


Ver mapa más grande